Kinderpardon November 23, 2017 0

Uitgezet: Achmed

Uitgezet – Achmed

In 2013 maakte Sinan Can voor BNNVARA de serie Uitgezet, waarin hij kinderen opzocht die door Holland waren teruggestuurd naar een land dat ze vaak nog nooit hadden gezien. En daar zitten hartverscheurende scenes tussen… Wil jij bijdragen aan een barmhartig Holland dat vluchtelingkinderen hier een leven laat opbouwen? Dan moeten eerst zoveel mogelijk mensen weten dat dit uitzetten hier nog steeds gebeurt. Meld je aan voor het PARDON Alert en deel elke keer dat een kind wordt uitgezet een bericht: www.goeieactie.nu

Geplaatst door Goeie Actie op donderdag 23 november 2017

DEEL DIT BERICHT:
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

About the author

admin:

0 Comments

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Leave a Reply